Hei,

"Jeg føler meg utilstrekkelig. Jeg føler meg ikke god nok. Jeg kan ikke gjøre noe med det. Hvorfor er det så urettferdig??

 Dette er dumme og unødvendige tanker. Jeg lover deg at uansett situasjon, så har du muligheten til å gjøre noe med det. 

 

DU har muligheten til å hjelpe til for å redde Arktis. DU har mulighet til påvirke de største lederne, bare med et tastetrykk. 

Husk at du kan være den lille forskjellen. DU er kanskje ikke mennesket som kom til verden for å utgjøre denne forskjellen, eller er du? (Hint: JA)

 

Arktis smelter bort. Arktis forsvinner.  

BLI MED NÅ FOR Å STANSE ET OLJEUTSLIPP FØR DET ER FOR SENT!

Be verdens lederne om å skape et globalt verneområde i de ubebodde områdene rundt Nordpolen og forby oljeboring og destruktiv fiske i arktiske farvann!

(Skriv under på siden, gratis,raskt og enkelt - det er alt du trenger å gjøre for å redde Arktis)

SKRIV UNDER HER

 

Arktis er unikt. Isen i Arktis reflekterer mye av solas varme ut i verdensrommet og på denne måten holdes planeten avkjølt. I løpet av de siste 30 årene har 75% av sjøisvolumet forsvunnet. Det høye tallet er resultatet på våre handlinger. Den store endringen av ismasse er fordi vi brenner store mengder fossil energi. På grunn av den skitne fossilindustrien kan Arktis snart være HELT UTEN IS om sommeren.

Issmeltingen vil forårsake stigende havnivå, forstyrre de globale værsystemene(naturkatastrofer), og gjøre at oppvarmingen går raskere. Dette vil være katastrofalt, ikke bare for menneskene og dyrene som holder til i regionen, men for alle oss andre også. Beskyttelse av Arktis er å beskytte oss selv.

Sjødeløse selskaper som Statoil, Shell, Gazprom og Exxon invaderer det sårbare Arktis. De er på jakt etter olje. Her risikerer de kataostrofale oljeulykker som er umulig å rydde opp i, bare for noen ekstra dråper olje som jorden uansett ikke tåler at vi brenner. 

BLI MED NÅ FOR Å STANSE ET OLJEUTSLIPP FØR DET ER FOR SENT!

Be verdens lederne om å skape et globalt verneområde i de ubebodde områdene rundt Nordpolen og forby oljeboring og destruktiv fiske i arktiske farvann!

JEG BER DEG! 

//www.greenpeace.org

 

#Miljø #Hverdag #Norge #Olje #Politikk #Helse #Forskjell #Reise #Framtid #Helg #Greenpeace #Bilder #Dyr #Hjelp #Søndag #Mandag


  2 kommentarer på "Tiden smelter bort."


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits