Heihallo,
Verden er ikke alltid tipp topp. Alle kjenner seg igjen i det. Det er menneskelig å gråte og skrike, men det er når det blir flere dårlige dager en gode - da det begynner å bli et problem. Det er fortsatt menneskelig, men galt. LIVET SKAL IKKE VÆRE ET SLIT. ((Håper jeg)).
For å være helt ærlig føler det som om ingenting går min vei atm. Ingen verdens ting er riktig. Ingen mestring. Ingen glede. Ingen motivasjon. MEN SANNHETEN ER AT DETTE ER FEIL! Dette er irrasjonelle følelser og tanker.

Denne uken har jeg klatret på klatreverket , klatret en løype jeg trodde var umulig. Jeg har vært sosial utenom skolen. Jeg har vært på sverige shopping. Jeg har kjøpt klær til meg selv (!!) og drukket kaffe på byen.
Hvorfor husker jeg ikke dette? Hvorfor spiser samvittigheten og angsten meg opp innen ifra? Hvorfor skriker stemmene til jeg ikke fortjener noe? Din store, feite dritt!, hører jeg konstant.

"Ta deg sammen, Nora! I helgen skal man slappe av! I helgen skal man kose seg! Balanse i hverdagen er viktig! ?, råder jeg meg selv og andre hele tiden. Æsj, men uansett så får jeg panikk bare ved tanken av at 2 av 7 dager denne uken så gikk jeg mindre enn 22 000 skritt. Den rosinen jeg spiste på onsdag som ?extra? føles som 2kg fett på lårene og 5 på magen. Nå, søndag morgen forsvinner alle de gode opplevelsene og blir erstattet med tunge opplevelser og tanker. Jeg over tenker og over analyserer. Plutselig blir alle de gode -> Onde. Dette er ikke balanse.


// Følg meg på instagram @berlinernora


Jeg utfordrer deg til å skrive 3 gode ting som har skjedd denne uken og 3 dårlige, men du er ikke ferdig der. Så skriver du de 3 gode opplevelsene/resultatene en gang til.


1. Jeg har klatret og mestret.
2. Jeg har gått en tur med en venninne (omg jeg har en venn c: )
3. Jeg fikk tilbake et VELDIG GODT resultat på engelsk kartleggningen 

1. Jeg har beveget meg for lite denne uken
2. Jeg har gått opp i vekt
3. Jeg har løyet (veldig) mye

1. Jeg har klatret og mestret.
2. Jeg har gått en tur med en veninne (omg jeg har en venn c: )
3. Jeg fikk tilbake et VELDIG GODT resultat på engelsk kartleggningen 


Det er viktig å ikke feie alle det dårlige opplevelsene under teppet, det bygger seg bare opp på den måten. Det er viktig å kunne godta å ha det dårlig, men det er viktig å også kunne godta å ha det bra.  Husk at du er bra nok! , selv på dårlige dager.  Alle fortjener gode tanker og opplevelser. 

Nora is out

#Helg#Søndag#Helse#Kosthold#Angst#Depresjon#Mentalhelse#Selvhjelp#Spiseforstyrrelse#Trening#Mandag#Uke#Natur#Instagram#Resie#Mestring

  3 kommentarer på "Dritt liv ass"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits