Heihallo,

Bloggere har et ansvar. Hvorfor misbruker (alt for) mange dette ansvaret og tillitten?

Unge jenter og gutter, elder damer og menn ser opp til personene foran skjermen. <<Ikke tro å alt du leser>>, sier vi, men de fleste av oss gjør det. Vi suger til oss kunnskapen og informasjonen. Mennesker kan sammenlignes med svamper. Mennesker er nysgjerrige av natur og suger til seg informasjonen som en måte å overleve på.  Det er ingen negativ egenskap å trekke til seg lærdom, det er på denne måten kanskje menneskene lever nå I dag?

 

Men I dag blir alt for mye tull publisert på nett. I dette innlegget vil jeg fokusere på bloggerne med makt som legger ut hensynsløse innlegg, tekst og bilder som ikke er til nytte for noen. Disse innleggene trekker ungdommen og barna(og elder) til seg, som svamper. Det de ikke visste var at informasjonen de trakk til seg var GIFT.

GIFT FOR SAMFUNNET OG ENKELT INDIVIDET.

 

Bloggeren lever på dette.  Jeg mener de sprer usunne og ufriske tanker, oppmerksomhet rundt feil tema og verdier. Det er faktisk veldig kvalmt og provoserende.

 

Værsågod, vis oss dine Silicon pupper. Vis oss dine lange ben og tynne armer. Vis oss din sminkepung verdt hundrevis av dollar. Men advar oss! Si at dette ikke er normalen man bør leve etter. Ikke alle kan få til disse målene i livet sitt, uten å bade knekke fysisk og psykisk. Vi er kanskje Oljebarna , men vi er ikke like. Du er god nok, uansett. 

 

Vær forsiktig med hva dere legger ut.  Selv om det er ytringsfrihet I Norge betyr ikke det at de skal gå på helsen til andre. Del det du vil, men du får selv leve I dårlig samvittighet og skyldfølelse resten av livet. En leser. To Lesere. 10 Lesere som blir påvirket I feil retning.

 

<<Jeg mente det ikke på den måten>> Du mente det ikke? Si det til de to jentene som døde av anoreksi forje uke. De ble fortalt at de ikke var syklig tynne, de var jo bare så vidt tynnere enn bloggeren de så opp til. Hun var jo ikke syk!? Hvordan kunne de være syke da!?

 

<<Jeg mente det ikke på den måten>> Du mente det ikke? Si det til småbarns mammaen som gikk I veggen fordi hun måtte rekke å gjøre det alle bloggerne gjorde. Hun matte jo være den perfekte moren? Sånn som alle andre. Bloggerne skrev at de var helt normale mammaer, akkurat som alle andre.

 

<<Jeg mente det ikkepå den måten!>> Du mente det ikke? Si det til gutten som ble proteinforgiftet og døde nylig av nyresvikt. Han trente flere timer om dagen og spise det dere fortalte han skulle spise. Problemet var bare at han aldri spise noe annet.

 

 

Okay, nå var jeg brutal?. Men du skjønner tegninga.

 

 

Respekter oss! Leserne, som brødføder deg.

Du er ingenting uten oss. Hva med litt respekt? Vær ærlig! Ikke pynt på sannheten.
 

Når ble six pack og lesertall  viktigere verdier enn styrke og respekt? Det er nemlig to vidt forskjellige ting.

 

Peace out, (((vet ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget srry))

 

 

#Mening #Minmening #Helse #Fredag #Påske #TGIF #Lørdag #Helg #Kostlhold #Protein #Spiseforstyrrelser #Trening #MentalHelse #Debatt #Mat #Hverdag #Blogg


  1 kommentarer på "Gift for samfunnet"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits